Zobrazeno 1 - 10
of 288
pro vyhledávání: '"Polyphenol extract"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 24, Pp 328-338 (2024)
To study the effect and mechanism of walnut meal polyphenol extract on hyperuricemia (HUA), method of filling the corresponding mold making drug and walnut meal polyphenolic extract, a mouse model of hyperuricemia (HUA) was established by co-administ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66437214e3d447b294da880cfd4eac47
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 1-9 (2024)
This study was performed to investigate the inhibitory mechanisms of 3 plant polyphenols, grape seed extract (GSE), lotus seed proanthocyanidins (LSPC) and lotus root polyphenol extract (LRPE), against Shewanella putrefaciens. Their antibacterial eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2aad1c8aef14ca4a5383f9c842ab4ca
Publikováno v:
In Food Bioscience January 2025 63
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xinhe Wang, Jiarui Zhao, Zhi Lin, Jun Li, Xiaowen Li, Xinyi Xu, Yuchen Wang, Guangfu Lv, He Lin, Zhe Lin
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 2, p 317 (2024)
Hazel leaf, a by-product of hazelnuts, is commonly used in traditional folk medicine in Portugal, Sweden, Iran and other regions for properties such as vascular protection, anti-bleeding, anti-edema, anti-infection, and pain relief. Based on our prev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91a3608728ae4119bb3a01d748962db7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C.T. Manoj Kumar, Sohan Mondal, Writdhama G. Prasad, Gunvant Sinh Rathod, H.V. Raghu, Anusha Kokkiligadda
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100088- (2022)
A study has been conducted to evaluate the effect of pomegranate peel extract (PPE) (1, 2 and 3%) on physico-chemical and functional attributes of whey powder such as total phenolic content (TPC), flavonoid, proanthocyanidin, alkaloid, antioxidant ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f429daa8b05b49cf8da8343a58b309fa
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 92, Iss , Pp 105051- (2022)
To investigate the potential role of apple polyphenol extract (APE) in the prevention and alleviation of circadian rhythm disturbances, eighty male C57BL/6 mice fed a high-fat diet (HFD) were randomized into four groups: 24 h ad libitum feeding (AL),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66b33238def24d40838ebff3780be68d
Autor:
Simona Tarricone, Nicolaia Iaffaldano, Maria Antonietta Colonna, Francesco Giannico, Maria Selvaggi, Anna Caputi Jambrenghi, Michela Cariglia, Marco Ragni
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 2, p 254 (2023)
Intensive fish farming is responsible for the occurrence of various stressors that negatively affect the health of cultured animals. Polyphenols are plant-derived compounds with biological activities and positive influences on the performances and im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8aac341bedcb4a1892aa48095ffd5c2b