Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Polygonum orientale"'
Autor:
Chunhua Liu, Yu He, Mingjin Wang, Jia Sun, Jie Pan, Ting Liu, Yueting Li, Meng Zhou, Yong Huang, Yongjun Li, Yanmin Zhang, Yuan Lu
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 17, Iss 10, p 1288 (2024)
Background: Polygonum orientale L. (PO) has demonstrated notable efficacy in treating coronary heart disease. Previous research identified eight key active components in PO for cardiomyocyte protection, but the underlying mechanisms remained unclear;
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15809f78e1e44df19a13cc3e0fcba386
Publikováno v:
PLoS ONE. Jul2013, Vol. 8 Issue 7, p1-12. 12p.
Autor:
Nigam, Vijay1 vijaynigam79@yahoo.com, Patel, Anil1, Malvi, Reetesh1, Gupta, Babita1, Vikram, Pradeep1, Goyanar, Gaurav1
Publikováno v:
International Journal of Pharmacy & Life Sciences. May2013, Vol. 4 Issue 5, p2626-2631. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Changli Fu, Mingjin Wang, Yuan Lu, Jie Pan, Yueting Li, Yongjun Li, Yonglin Wang, Aimin Wang, Yong Huang, Jia Sun, Chunhua Liu
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3687 (2023)
Although Polygonum orientale L. (PO) has a beneficial effect on treatment of myocardial ischemia (MI), its mechanism remains unclear. This study aimed to explore the pharmacological mechanism of PO against MI through MAPK signaling pathways. Firstly,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bbd30e8d440469a870b807e12203e32
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry. Jan2018, Vol. 82 Issue 1, p15-21. 7p.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 11, p 1585 (2022)
Infected by Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum (Pcc), the quality of Chinese cabbage could severely decline. Using chemical bactericides to control Pcc could cause food safety problems. Thus, we investigated the optimum extraction conditio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72b5965865084c20bc765f9771afa34a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malik, Ujjwal1, Barik, Anandamay1
Publikováno v:
Biocontrol Science & Technology. May2015, Vol. 25 Issue 5, p593-607. 15p.