Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Polvillo Polo O"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
In Spain, beef from Fighting Bulls is traditionally consumed during spring and summer festivals but there are few studies on fatty acid profile from of these bulls. The objective this study was to evaluate the effect of slaughtering season and year o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::584400a7161fab0e0c57c80c183f7ea2
https://idus.us.es/xmlui/handle/11441/33628
https://idus.us.es/xmlui/handle/11441/33628
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guzmán JL; Departamento de Ciencias Agroforestales, Escuela Técnica Superior de Ingeniería, Universidad de Huelva, 'Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario, ceiA3', Campus de la Rábida, Palos de la Frontera, 21819 Huelva, Spain., Delgado Pertíñez M; Departamento de Ciencias Agroforestales, ETSIA, Universidad de Sevilla, 41013 Sevilla, Spain., Galán Soldevilla H; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus de Rabanales, 14070 Córdoba, Spain., Ruiz Pérez-Cacho P; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus de Rabanales, 14070 Córdoba, Spain., Polvillo Polo O; Centro de Investigación, Tecnología e Innovación, Universidad de Sevilla, Avda. Reina Mercedes 4-B, 41012 Sevilla, Spain., Zarazaga LÁ; Departamento de Ciencias Agroforestales, Escuela Técnica Superior de Ingeniería, Universidad de Huelva, 'Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario, ceiA3', Campus de la Rábida, Palos de la Frontera, 21819 Huelva, Spain., Avilés Ramírez C; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus de Rabanales, 14070 Córdoba, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2020 Oct 08; Vol. 9 (10). Date of Electronic Publication: 2020 Oct 08.