Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Pollien, Philippe"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry 2003 228(1):69-80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayed, Charfedinne, Pollien, Philippe, Prot, Aurélie, Semon, Etienne, GUICHARD, Elisabeth, Loret, Chrystelle, Feron, Gilles
Publikováno v:
PTR-MS conference
PTR-MS conference, Feb 2016, Innsbruck, Austria
PTR-MS conference, Feb 2016, Innsbruck, Austria
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::37beb394d2d369aee3fb776940d7cbc3
https://hal.inrae.fr/hal-02795092
https://hal.inrae.fr/hal-02795092
Autor:
Ayed, Charfedinne, Prot, Aurélie, Pollien, Philippe, Semon, Etienne, Loret, Chrystel, Feron, Gilles
Publikováno v:
4. international conference on food oral processing-“Food Oral Processing through life: interplay between food structure, sensory, pleasure and nutritional needs.”
4. international conference on food oral processing-“Food Oral Processing through life: interplay between food structure, sensory, pleasure and nutritional needs.”, Jul 2016, Lausanne, Switzerland
4. international conference on food oral processing-“Food Oral Processing through life: interplay between food structure, sensory, pleasure and nutritional needs.”, Jul 2016, Lausanne, Switzerland
International audience; Context and objectives: In humans, the main events that contribute to in-mouth emulsion breakdown are shear forces due to tongue movements and action of saliva. To date, most of the studies on the field were conducted on model
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e12fb70aa66f3e264268655ab85dd582
https://hal.inrae.fr/hal-02798418
https://hal.inrae.fr/hal-02798418
Autor:
Plana Fattori, Artemio, Trelea, Ioan-Cristian, Le Page, Jean-Francois, Souchon, Isabelle, Pollien, Philippe, Ali, Santo, Ramaioli, Marco, Pionnier-Pineau, Estelle, Hartmann, Christoph, Flick, Denis
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2014, 29 (3), pp.143-156. ⟨10.1002/ffj.3190⟩
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2014, 29 (3), pp.143-156. ⟨10.1002/ffj.3190⟩
We propose a mechanistic modelling approach for studying the indoor dispersion of aroma compounds which are released from, for instance, food products. The approach combines the indoor velocity field with a release model for aroma compounds. The rele
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::19ca1efd31bed3cbd9a2d3fb2667a1e1
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01123063
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01123063
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blank, Imre, Baggenstoss, Jürg, Piosson, Luigi, Kerler, Josef, Rytz, Andreas, Pollien, Philippe, Lindinger, Christian, Yeretzian, Chahan
Robust and reproducible models were developed to predict the sensory profile of espresso coffee from instrumental data using holistic and targeted approaches. The analytical data were obtained either by analyzing headspace constituents by proton tran
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3760::525c1d268f04b9459ccae57565eb0b02
https://hdl.handle.net/11475/5474
https://hdl.handle.net/11475/5474