Zobrazeno 1 - 10
of 271
pro vyhledávání: '"Polissiou, M."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 106(3):1188-1194
Autor:
Gulluce, M., Sahin, F., Sokmen, M., Ozer, H., Daferera, D., Sokmen, A., Polissiou, M., Adiguzel, A., Ozkan, H.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 103(4):1449-1456
Autor:
Nacos, M.K., Katapodis, P., Pappas, C., Daferera, D., Tarantilis, P.A., Christakopoulos, P., Polissiou, M.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2006 66(1):126-134
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry 2002 9(1):19-23
Publikováno v:
In Food Chemistry 2002 77(4):511-515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Amsterdam: Elsevier, 2016
info:cnr-pdr/source/autori:Consonni, R., Astraka, K., Cagliani, L.R., Nenadis, N., Petrakis, E., Polissiou M/titolo:Authenticity of Food/titolo_volume:/curatori_volume:/editore: /anno:2016
info:cnr-pdr/source/autori:Consonni, R., Astraka, K., Cagliani, L.R., Nenadis, N., Petrakis, E., Polissiou M/titolo:Authenticity of Food/titolo_volume:/curatori_volume:/editore: /anno:2016
Nowadays, food authenticity represents a great challenge for quality control assessment. A great attention is paid by consumers, food industries, and authorities. Several studies focus on this topic not only to prevent food frauds but also to protect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::366e156286c9156a3185a2778a4c236c
Autor:
Kanakis, C. D., Nafisi, Sh., Rajabi, Mehdi, Shadaloi, Azadeh, Tarantilis, P. A., Polissiou, M. G., Bariyanga, J., Tajmir-Riahi, H. A.
Publikováno v:
Spectroscopy. 23:29-43
Flavonoids are natural polyphynolic compounds with major antioxidant activity that can prevent DNA damage. The anticancer and antiviral activities of these natural products are attributed to their potential biomedical applications. In this review we