Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"Polidoros, A."'
Autor:
Georgia-Maria Nteve, Stefanos Kostas, Alexios N. Polidoros, Panagiotis Madesis, Irini Nianiou-Obeidat
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 4, p 579 (2024)
Olive (Olea europaea L.) is a crop of enormous economic and cultural importance. Over the years, the worldwide production of olive oil has been decreasing due to various biotic and abiotic factors. The current drop in olive oil production resulting f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcb2e809147c4aad914bc370855e7b24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 12, p 2910 (2023)
Lentil (Lens culinaris Medik.) is an essential legume crop providing healthy and nutritious food for people in low- to middle-income countries, worldwide. Lentil roots support symbiotic interactions with soil rhizobia species fostering nitrogen fixat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/103365b52b4d43bc932c6354710f1431
Autor:
Ekaterini Koura, Adamantia Pistikoudi, Margaritis Tsifintaris, George Tsiolas, Evangelia Mouchtaropoulou, Christos Noutsos, Triantafyllos Karantakis, Athanasios Kouras, Athanasios Karanikolas, Anagnostis Argiriou, Irini Nianiou-Obeidat, Photini V. Mylona, Alexios N. Polidoros
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 20, p 11403 (2023)
Seed coat hardness and water permeability, which are determined by the accumulation of tannins through the phenylpropanoid pathway in the seed, are important lentil quality characteristics. The impact of seeds’ developmental stage and phosphorus (P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab65fa562c45459b915142bc56a1d2f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Athanasios Mavromatis, Irini Nianiou-Obeidat, Alexios Polidoros, Zoi Parissi, Eleni Tani, Maria Irakli, Konstantinos A. Aliferis, Ioannis Zafeiriou, Photini V. Mylona, Efi Sarri, Evgenia-Anna Papadopoulou, Rafail Tagiakas, Leonidas Kougiteas, Stavroula Kostoula, Eleni M. Abraham
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 2, p 370 (2023)
Lupins are an important source of protein that could replace soybeans in the diet of ruminants and monogastrics, without reducing their performance. Lupinus albus (L. albus) is the main species of the genus Lupinus that is cultivated in the Mediterra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe4138c2b3448ea894c2b94616547a8
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 1, p 102 (2022)
There is limited knowledge about the relationships of epiphytic microbiomes associated with the phyllosphere of different Vitis vinifera cultivars in the same vineyard and terroir. To address this research gap, we investigated the microbiome composit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd436b798e3d4b538cc560c07ed403cd