Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"Polat Y"'
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 18, Pp 7543-7557 (2023)
Necmiye Şengel,1 Ayşegül Küçük,2 Çağrı Özdemir,3 Şaban Cem Sezen,4 Gülay Kip,5 Fatma Er,6 Ali Doğan Dursun,7 Yücel Polat,8 Mustafa Kavutçu,6 Mustafa Arslan5,9,10 1Department of Oral and Maxillofacial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adc24ec72fec4b4cb1c795f990cc41bb
Publikováno v:
Drug Design, Development and Therapy, Vol Volume 15, Pp 361-368 (2021)
Ayşegül Küçük,1,* Yücel Polat,2 Aydan Kılıçarslan,3 Nuran Süngü,3 Hakan Kartal,4 Ali Doğan Dursun,5,* Mustafa Arslan6 1Kutahya Health Sciences University, Medical Faculty, Department of Physiology, Kutahya, Turkey; 2Mehmet Akif Ersoy Thor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73fc7f4f8d804b51968e5e6a591eb7c0
Aniline is an organic compound with the stoichiometric expression $C_{6}H_{5}NH_{2}$; consisting of a phenyl structure attached to an amino group. It is colorless, but it slowly oxidizes and resinifies in air, giving a red-brown tint to aged samples.
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1611.00552
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Science & Sports 2011 26(3):150-156