Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Poisson Laurent"'
Autor:
PELÉ, CHARLÈNE, BUJOLI, BRUNO, GUILMINOT, ÉLODIE, LEMOINE, GWENAËL, LOUVET, ISABELLE, POISSON, LAURENT
Publikováno v:
Journal of the American Institute for Conservation, 2015 Aug 01. 54(3), 168-180.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48543141
Autor:
Guilminot, Elodie, Lemoine, Gwenaël, Pelé, Charlène, Poisson, Laurent, Surbled, Michel, Louvet, Isabelle, Mevellec, Jean-Yves, Rémy, Luc
Publikováno v:
In Journal of Cultural Heritage March-April 2014 15(2):128-135
Autor:
Mnasri Taha, Hérault Josiane, Gauvry Laurent, Loiseau Céline, Poisson Laurent, Ergan Françoise, Pencréac'h Gaëlle
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 24, Iss 4, p D405 (2017)
Lysophospholipids, such as lysophosphatidic acid or lysophosphatidylcholine, are important bioactive lipids, involved in various normal and pathological cellular processes. They also have industrial and pharmaceutical uses such as emulsifiers or comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9995de04922646f88e680813fa127baa
Autor:
Hubert Florence, Poisson Laurent, Loiseau Céline, Gauvry Laurent, Pencréac'h Gaëlle, Hérault Josiane, Ergan Françoise
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 24, Iss 4, p D407 (2017)
Marine microalgae are now well-known for their ability to produce omega-3 long chain polyunsaturated fatty acids (PUFAs) such as docosahexaenoic acid (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA). Among these microalgae, Isochrysis galbana has received incre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/405a2f274bbd4a9b83282d355b28265d
Autor:
Pencreac’h Gaëlle, Devos Marie, Poisson Laurent, Herault Josiane, Loiseau Céline, Ergan Françoise
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 11, Iss 2, Pp 118-122 (2004)
Les lipides de microalgues marines sont riches en acide eicosapentaènoïque (EPA, C20 :5) et en acide docosahexaènoïque (DHA, C22 :6), deux acides gras hautement insaturés de la série ω3 (AGHI-ω3), et représentent aujourd’hui une source alt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2586e31c9a8e48dd8a1656a397efe546
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 9, Iss 2, Pp 92-95 (2002)
Commercialisés comme compléments nutritionnels sous forme de capsules ou utilisés comme ingrédients pour la préparation de lait maternisé, les acides gras polyinsaturés (AGPI) de la série ôméga3 sont principalement obtenus à partir d’hui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efc50a527d314b9d83b7bb298c61ff4e
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2006 39(4):548-554
Autor:
Poisson, Laurent *, Ergan, Françoise
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2001 91(1):75-81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.