Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Poirier, Elisabeth"'
Autor:
Ropars, Jeanne, Didiot, Estelle, Rodríguez de la Vega, Ricardo C., Bennetot, Bastien, Coton, Monika, Poirier, Elisabeth, Coton, Emmanuel, Snirc, Alodie, Le Prieur, Stéphanie, Giraud, Tatiana
Publikováno v:
In Current Biology 16 November 2020 30(22):4441-4453
Autor:
Coton, Monika, Bregier, Thibaud, Poirier, Elisabeth, Debaets, Stella, Arnich, Nathalie, Coton, Emmanuel, Dantigny, Philippe
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2020 313
Autor:
Gillot, Guillaume, Jany, Jean-Luc, Poirier, Elisabeth, Maillard, Marie-Bernadette, Debaets, Stella, Thierry, Anne, Coton, Emmanuel, Coton, Monika
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2017 241:141-150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hidalgo, Pedro1, Poirier, Elisabeth1, Ullán, Ricardo2, Piqueras, Justine1, Meslet-Cladière, Laurence1, Coton, Emmanuel1, Coton, Monika1 monika.coton@univ-brest.fr
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Mar2017, Vol. 101 Issue 5, p2043-2056. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SAVARY, Océane, Thierry, Anne, Mounier, Jérôme, Poirier, Elisabeth, Maillard, Marie-Bernadette, Bourdier, Camille, Coton, Emmanuel, Coton, Monika
Publikováno v:
8. Congress of European Microbiologists
8. Congress of European Microbiologists, Jul 2019, Glasgow, United Kingdom. 2019
2019; 8. Congress of European Microbiologists, Glasgow, GBR, 2019-07-07-2019-07-11
8. Congress of European Microbiologists, Jul 2019, Glasgow, United Kingdom. 2019
2019; 8. Congress of European Microbiologists, Glasgow, GBR, 2019-07-07-2019-07-11
book available at: https://fems2019.org/abstracts/abstract-book/; Kombucha is an increasingly popular traditional beverage obtained by fermenting sweetened tea in the presence of a microbially rich floating biofilm. The final product contains many or
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d9db7cfe2ff1ad7f1cd1ea4128968f03
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02294944
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02294944
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.