Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Pogány Miklós"'
Autor:
Pogány Miklós, Harrach Borbála, Bozsó Zoltán, Künstler András, Janda Tibor, von Rad Uta, Vida Gyula, Veisz Ottó
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 11, Iss 1, Pp 78-85 (2016)
The effects of cold hardening of cereals on their cross-tolerance to treatments leading to oxidative stress were investigated. Long-term exposure to low non-freezing temperatures provided partial protection to wheat and barley plants from the damage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0ee76495e784e178376443bbbe16c99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pogány, Miklós, von Rad, Uta, Grün, Sebastian, Dongó, Anita, Pintye, Alexandra, Simoneau, Philippe, Bahnweg, Günther, Kiss, Levente, Barna, Balázs, Durner, Jörg
Publikováno v:
Plant Physiology, 2009 Nov 01. 151(3), 1459-1475.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40537969
Autor:
Kámán‑Tóth, Evelin1, Pogány, Miklós1, Dankó, Tamás1, Szatmári, Ágnes1, Bozsó, Zoltán1 bozso.zoltan@agrar.mta.hu
Publikováno v:
3 Biotech. 2/22/2018, Vol. 8 Issue 3, p1-6. 6p.
Autor:
Szatmári, Ágnes, Móricz, Ágnes M., Schwarczinger, Ildikó, Nagy, Judit Kolozsváriné, Alberti, Ágnes, Pogány, Miklós, Bozsó, Zoltán
Additional file 3. LC–mass spectrometry analysis of the AS MIX reaction in a time course experiment. Relative quantity of AS and new compounds in the reaction mixtures containing 50 μM acetosyringone, 50 μM H2O2, and 0.72 U/ml horseradish peroxid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::29baedf153aa3642369ccb2e2636b383
Autor:
Szatmári, Ágnes, Móricz, Ágnes M., Schwarczinger, Ildikó, Nagy, Judit Kolozsváriné, Alberti, Ágnes, Pogány, Miklós, Bozsó, Zoltán
Additional file 2. Antimicrobial effect of oxidized form of AS on different plant pathogenic bacteria. 5 × 106 or 5 × 107 CFU/ml bacteria were added to reaction mixtures containing 50 μM acetosyringone, 50 μM H2O2, and 0.72 U/ml horseradish perox
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::492229d804d08a6cb8eaa834551800e4
Autor:
Szatmári, Ágnes, Móricz, Ágnes M., Schwarczinger, Ildikó, Nagy, Judit Kolozsváriné, Alberti, Ágnes, Pogány, Miklós, Bozsó, Zoltán
Additional file 1. Relative accumulation of AS in N. tabacum leaves. Response to treatments with Pseudomonas syringae pv. syringae hrcC- bacteria at 2, 4 and 6 hpi. Values are averages of three biological replicates. All values were normalized with n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0215d195e9a77c2bf9a58224f88a3594
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.