Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Poehnl, H."'
In order to put strict observational constraints on the evolutionary status of the magnetic chemically peculiar stars (CP2) of the upper main sequence, we have investigated a well established sample of galactic field CP2 objects within a radius of 20
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/astro-ph/0507131
Publikováno v:
Astron.Astrophys. 402 (2003) 247-252
We present further evidence that the magnetic chemically peculiar stars (CP2) of the upper main sequence already occur at very early stages of the stellar evolution, significantly before they reach 30% of their life-time on the main sequence. This re
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/astro-ph/0303189
Publikováno v:
In Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages Edition: Second Edition. 2024:295-315
Autor:
Aschoff née Brauch, J.E., Baranski, R., Bause, K., Buchweitz, M., Budahn, H., Bußler, S., Chen, Kewei, Cooperstone, J.L., de Munnik, M., Dräger, Sinda, Dufossé, L., Durner, D., Engwerda, A.H.J., Esquivel, Patricia, Fallah, Silke, Fuhrmann, Hendrik, Gebhardt, Beate, Goldman, I., Gras, C., Hemmelgarn, L., Hubbermann, E.M., Kammerer, Dietmar R., Kendrick, A., Krahl, Thomas, Müller-Maatsch, Judith, Nothnagel, T., Oehlenschläger, J., Ostermeyer, U., Pérez-Gálvez, Antonio, Pöhnl, H., Pöhnl, T., Reineke, K., Roca, María, Schäfer, Christian, Schex, Roland, Schieber, Andreas, Schwartz, S.J., Schweiggert, Ralf, Scott, J.W., Spence, Charles, Stich, Elke, van den Berg-Stolp, F., Weber, Fabian, Zanders, F., Zheng, B., Zillekens, A.
Publikováno v:
In Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages Edition: Second Edition. 2024:ix-x
Autor:
Pöhnl, H.
Publikováno v:
In Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages 2016:209-225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baranski, R., Brauch, J.E., Buchweitz, M., Chen, K., Cooperstone, J.L., Dimassi, S., Dufossé, L., Durner, D., Esquivel, P., Fuhrmann, H., Goldman, I., Gras, C., Grashorn, M., Hubbermann, E.M., Kammerer, D.R., Kendrick, A., Krahl, T., Müller-Maatsch, J., Nothnagel, T., Oehlenschläger, J., Ostermeyer, U., Pérez-Gálvez, A., Pöhnl, H., Roca, M., Schieber, A., Schwartz, S.J., Scott, J.W., Spence, C., Stich, E., Weber, F.
Publikováno v:
In Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages 2016:xiii-xiv