Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Poddar, Devastotra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms; Jan2022, Vol. 10 Issue 1, p74-74, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poddar D; Department of Nutrition, Belda College, Vidyasagar University, Paschim Medinipur 721424, West Bengal, India.; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Palmer J; School of Food and Advanced Technology, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Das S; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Gaare M; Department of Dairy Microbiology, GNP College of Dairy Technology, Sardarkrushinagar Dantiwada Agricultural University, Dantiwada 385506, Gujarat, India., Nag A; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand., Singh H; Riddet Institute, Massey University, Palmerston North 4442, New Zealand.
Publikováno v:
Microorganisms [Microorganisms] 2021 Dec 30; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 30.