Zobrazeno 1 - 10
of 354
pro vyhledávání: '"Pocsi, I"'
Autor:
Emri, T., Antal, K., Riley, R., Karányi, Z., Miskei, M., Orosz, E., Baker, S.E., Wiebenga, A., de Vries, R.P., Pócsi, I.
Publikováno v:
In Studies in Mycology September 2018 91:23-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aspergillus-produced mycotoxins can enter the feed and food chain at many points in both preharvest and post-harvest. Although current climate changes seem to speed up the world-wide spread of mycotoxigenic fungi including the Aspergilli and also fac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::e0ed3efa4bae05b7ff8e88c3f1dbd921
http://hdl.handle.net/11585/789156
http://hdl.handle.net/11585/789156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.