Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Poçan, Hatice Berna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Babaoğlu, Ali Samet, Poçan, Hatice Berna, Ainiwaer, Tudi, Özkan, Hayriye, Mutlu, Esra Korkmaz, Karakaya, Mustafa
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Food Quality / Archiv für Lebensmittelhygiene; Jul/Aug2023, Vol. 74 Issue 4, p120-127, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gıda, Vol 36, Iss 3, Pp 169-176 (2015)
Gıda güvenliğinin temelini; hijyen ve sanitasyon oluşturur. Bu nedenle yapılan temizlik ve dezenfeksiyonlar ve kullanılan dezenfektan maddeler, insan sağlığı açısından risk oluşturmamalıdır. Gıda endüstrisinde yaygın olarak kullan
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2011, Vol. 36 Issue 3, p169-176. 8p. 1 Diagram.
Autor:
Poçan, Hatice Berna
Bu araştırmada, farklı pH değerlerine sahip elektrolize suların sığır ve tavuk etlerinin bazı emülsiyon karakteristikleri üzerine oluşturduğu etkiler belirlenmiştir. Çalışmada kullanılan sığır ve tavuk etlerinin kimyasal kompozis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::723c2ce46528c03c79e388db194e61d7
https://hdl.handle.net/20.500.12395/1176
https://hdl.handle.net/20.500.12395/1176