Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Plivelic, Tomas S."'
Autor:
Magkakis, Konstantinos, Orädd, Fredrik, Ahn, Byungnam, Da Silva, Vanessa, Appio, Roberto, Plivelic, Tomás S., Andersson, Magnus
Publikováno v:
In Structure 5 September 2024 32(9):1519-1527
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ceresino, Elaine Berger, Johansson, Eva, Sato, Hélia Harumi, Plivelic, Tomás S., Hall, Stephen A., Kuktaite, Ramune
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Autor:
Picheth, Guilherme F., da Silva, Laura C.E., Giglio, Leonardo P., Plivelic, Tomás S., de Oliveira, Marcelo G.
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 September 2020 576:457-467
Publikováno v:
J. Phys. Chem. B 118, 10111-10119 (2014)
We investigate protein-protein interactions in solution by small-angle X-ray scattering (SAXS) and theoretical modeling. The structure factor for solutions of bovine pancreatic trypsin inhibitor (BPTI), myoglobin (Mb), and intestinal fatty acid-bindi
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1408.6668
Publikováno v:
Phys. Chem. Chem. Phys. 16, 4002-4011 (2014)
Glutaraldehyde (GA) reacts with amino groups in proteins, forming intermolecular cross-links that, at sufficiently high protein concentration, can transform a protein solution into a gel. Although GA has been used as a cross-linking reagent for decad
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1312.5648
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 December 2019 557:767-776
Autor:
Muneer, Faraz, Johansson, Eva, Hedenqvist, Mikael S., Plivelic, Tomás S., Markedal, Keld Ejdrup, Petersen, Iben Lykke, Sørensen, Jens Christian, Kuktaite, Ramune
Publikováno v:
In Food Research International April 2018 106:607-618
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 March 2018 513:575-584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.