Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Pleurotus sapidus"'
Autor:
Miriam A. Fingerhut, Lea Henrich, Christiane Lauber, Niklas Broel, Parviz Ghezellou, Dominik Karrer, Bernhard Spengler, Kim Langfelder, Timo Stressler, Holger Zorn, Martin Gand
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract The GDS(L)-like lipase from the Basidiomycota Pleurotus sapidus (PSA_Lip) was heterologously expressed using Trichoderma reesei with an activity of 350 U L−1. The isoelectric point of 5.0 was determined by isoelectric focusing. The novel P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8ab6352d05a4667917e2713e5e7d89c
Autor:
Yuantian Lu, Di Liu
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e17571 (2024)
Fungal polysaccharides are commonly utilized in the food industry and biomedical fields as a natural and safe immune modulator. Co-culturing is a valuable method for enhancing the production of secondary metabolites. This study used intracellular pol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43f31bb8a1a049468312925746e2614d
Publikováno v:
Life, Vol 14, Iss 2, p 271 (2024)
Natural deep eutectic solvents (NADESs) can serve as solvents for enzymes, are biodegradable, and have low toxicities. Eight NADESs with different hydrogen bond acceptors and donors were tested to improve the stability and activity of a lipoxygenase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b30f879ac1c5400d8111333dfda831cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Total quality index of commercial oyster mushroom Pleurotus sapidus in modified atmosphere packaging
Autor:
Wan-Mohtar, Wan Abd Al Qadr Imad, Klaus, Anita, Cheng, Acga, Salis, Shardana Aiga, Abdul Halim-Lim, Sarina
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 8, pp. 1871-1883.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-06-2018-0408
Autor:
Friederike Bürger, Maximilian Koch, Marco A. Fraatz, Alejandra B. Omarini, Ralf G. Berger, Holger Zorn
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 651 (2022)
The production of natural flavors by means of microorganisms is of great interest for the food and flavor industry, and by-products of the agro-industry are particularly suitable as substrates. In the present study, Citrus side streams were fermented
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a25759fdf4d1426a8d71521af75b3fb0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.