Zobrazeno 1 - 10
of 606
pro vyhledávání: '"Pleurotus mushroom"'
Autor:
Pokhrel, Abhishek1, Bohara, Amrit Kumar1 boharaamrit2037@gmail.com, Subedi, Susmita1, Saud, Subash2
Publikováno v:
Food & Agribusiness Management (FABM). 2024, Vol. 5 Issue 1, p43-46. 4p.
Autor:
Shreya, Singh1 (AUTHOR), Mohapatra, Debadatta1 (AUTHOR), Naik, Gaurav Gopal1 (AUTHOR), Bobde, Yamini2 (AUTHOR), Ghosh, Balaram2 (AUTHOR), Sahu, Alakh N1 (AUTHOR) ansahu.phe@iitbhu.ac.in
Publikováno v:
Journal of Analytical Chemistry. Apr2023, Vol. 78 Issue 4, p456-463. 8p.
Autor:
Venkata Krishna, Karempudi, Murugan, Jimmantiyur Madhappan, Khan, Haroon, Kumar, Munusamy, Veeramanikandan, Veeramani, Hatamleh, Ashraf Atef, Al-Dosary, Munirah Abdullah, Venkatachalam, Karthikeyan, Balaji, Paulraj
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science December 2023 35(9)
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2023 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karempudi Venkata Krishna, Jimmantiyur Madhappan Murugan, Haroon Khan, Munusamy Kumar, Veeramani Veeramanikandan, Ashraf Atef Hatamleh, Munirah Abdullah Al-Dosary, Karthikeyan Venkatachalam, Paulraj Balaji
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 35, Iss 9, Pp 102926- (2023)
Objectives: In this study, extracts from eight Pleurotus mushroom species were examined for their antioxidant properties. Methods: The pure cultures of eight Pleurotus were grown, harvested, air-dried, pulverized, and for various biological activitie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd74179237e840bc926ecb73f3d9f61d
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture, Vol 11, Iss 3, Pp 343-354 (2022)
Purpose Oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) is becoming more popular as an efficient biotechnological procedure for upcycling agricultural by-products into valuable human food. This study looked into the possibility of employing banana residue (BR)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5de266fe9f47490dba496322ed1ec4eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.