Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pletsch, Elizabeth A"'
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2022 115(4):1013-1026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2018 83:340-347
Autor:
Pletsch, Elizabeth A, Dawson, Harry D, Cheung, Lumei, Chen, Celine T, Ragonese, Jack, Wang, Thomas T, Smith, Allen D
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2024 8 Supplement 2
Autor:
Pletsch, Elizabeth A.1, Hamaker, Bruce R.1 hamakerb@purdue.edu
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Mar2018, Vol. 72 Issue 3, p367-373. 7p. 3 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Pletsch, Elizabeth Anne
Publikováno v:
Open Access Dissertations
Epidemiological studies have strongly supported the substitution of whole grains or whole grain foods for refined grains in the diet to reduce the risk of type II diabetes and other chronic diseases. However, the mechanisms of whole grain digestion,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______540::61bf25a030e85232cd92321cd748a58a
https://docs.lib.purdue.edu/open_access_dissertations/1880
https://docs.lib.purdue.edu/open_access_dissertations/1880
Autor:
Cisse, Fatimata, Pletsch, Elizabeth A., Erickson, Daniel P., Chegeni, Mohammad, Hayes, Anna M.R., Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In Nutrition Research September 2017 45:46-51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.