Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Plavša Nada P."'
Autor:
Vranešević Jelena M., Vidaković-Knežević Suzana L., Kartalović Brankica D., Škaljac Snežana B., Plavša Nada P., Mastanjević Krešimir M., Novakov Nikolina J.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 51, Iss 1, Pp 109-118 (2024)
The goal of the study was to investigate the concentration of 16 US EPA polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and check the sensory properties in 11 dry-cured meat products, smoked in three different ways (atmospheric simulation chamber (ATMOS), in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e187b1ffcfa41d48f58af7fe77d935a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majkić Mira, Cincović Marko R., Belić Branislava, Plavša Nada, Lakić Ivana, Radinović Miodrag
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 22, Iss 44, Pp 123-131 (2017)
The aim of this study is to determine correlation between change in milk production and metabolic adaptation of cows during heat-stress. Experiment included 30 Holstein-Frisian cows. Cows exposed to heat-stress, which is expressed in high THI index,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aec0e97a8d5041f4a423f71c350d6dea
Autor:
Cincović Marko R., Majkić Mira, Belić Branislava, Plavša Nada, Lakić Ivana, Radinović Miodrag
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 22, Iss 44, Pp 133-145 (2017)
The aim of this study is to determine value of temperature-humidity index (THI) in period of 2005-2016. in Vojvodina and their correlations with milk production and temperature of body surface of animals. THI index is calculated according to the foll
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3540f52ed5ab4932adfde0a79e3ac8fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 59, Iss 3-4, Pp 453-461 (2005)
This paper encompasses problems related to infection caused by Salmonella spp in poultry. The need to carry out adequate control measures and to provide safe food is emphasized. Using experiences from other countries, critical control points are pres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07586f550ef44852a1a6a18cef05415b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.