Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Plato.-Gorgias."'
Autor:
Anthony Preus
Publikováno v:
Archai: Revista de Estudos sobre as Origens do Pensamento Ocidental, Iss 29 (2020)
The preparation of food and nutrition is a pervasive techne in the classical Greek world. Indeed, food technology may be a defining characteristic of humanity (Levi-Strauss, 1964). We begin with a glimpse of a tension in the use of the word techne in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db8be55e9a9144dfb7550ecc62ff6875
Autor:
Sisson, Janet1
Publikováno v:
Philosophical Quarterly. Oct83, Vol. 33 Issue 133, p406-408. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berardi, Elisabetta
In competitive dialogue with the emerging Second Sophistic, Plutarch rewrites in a strongly allusive way Platonic images that highlighted the rivalry between rhetoric and philosophy and the seduction of the rhetorical ἐπίδειξις. Plutarch in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e24c9cb53a35ae5e0b2b3e2998ed0380
http://hdl.handle.net/2318/1726581
http://hdl.handle.net/2318/1726581
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In Gorgias 465a 3-4 the reading of Plato’s manuscripts ᾧ προσφέρει ἃ προσφέρει is defended on the basis of a reconsideration of some other passages of this Platonic dialogue, against the conjectures of both Cornarius (ὧν π
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::70f071957ed280cc5bbd6f8dbf36c75d
http://hdl.handle.net/10447/191612
http://hdl.handle.net/10447/191612
Autor:
Robinson, Robert C.1
Publikováno v:
Political Studies Review. Sep2012, Vol. 10 Issue 3, p406-406. 1p.