Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Plastochromanol-8"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 5, p 403 (2020)
(1) Background: Tocochromanols are a group of fat-soluble compounds including vitamin E (tocopherols and tocotrienols) and plastochromanol-8, and just one avocado can contain up to 20% of the required vitamin E daily intake. (2) Methods: HPLC and LC-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23ada0ac16cc4526902dbf5041902575
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marko Obranović, Dubravka Škevin, Klara Kraljić, Milan Pospišil, Sandra Neđeral, Monika Blekić, Predrag Putnik
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 4, Pp 496-504 (2015)
The objective of this study is to compare the influence of genotype, environmental conditions and processing methods after maturation and harvesting of four varieties of flaxseed (Altess, Biltstar, Niagara and Oliwin) on the levels of tocochromanols,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74d46c605bf54e7da7dc6db3c921c504
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 8 (2017)
Vitamin E inhibits the propagation of lipid peroxidation and helps protecting photosystem II from photoinhibition, but little is known about its possible role in plant response to Pi availability. Here, we aimed at examining the effect of vitamin E d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db5493d749a444b081a2ad031eb983f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laurent Mène-Saffrané
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 7, Iss 1, p 2 (2017)
Vitamin E is one of the 13 vitamins that are essential to animals that do not produce them. To date, six natural organic compounds belonging to the chemical family of tocochromanols—four tocopherols and two tocotrienols—have been demonstrated as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4b380a08ccc41ffb561e3207dcab688
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.