Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Plastic conching"'
Autor:
Yvonne Guckenbiehl, Aurora Magdalena Morales Romero, Helen Haug, Eva Ortner, Isabell Rothkopf, Ute Schweiggert-Weisz, Andrea Buettner, Susanne Gola
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100909- (2024)
The conching process plays a key role in determining the sensory and rheological properties of dark chocolate. To further understand this process, changes in the chocolate mass during plastic conching were investigated on a time-resolved basis with v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8f4b8a51d524132bd895f46a5586189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.