Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Plant-based matrices"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4415 (2023)
Gluten-related disorders, including celiac disease, wheat allergy, and non-celiac gluten sensitivity, have emerged as a significant phenomenon affecting people worldwide, with an estimated prevalence of nearly 5% globally. The only currently availabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5aa261111bc44adc99f82223f5e14228
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 87, Iss , Pp 104821- (2021)
The performance of probiotic bacterial strains is influenced by the carrier food and its functional components which while buffering the probiotic through the gastro-intestinal tract, contribute to an efficient implantation of bacterial cells and reg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5d3dacf849c46348a0af6a9a2acf3d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.