Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Plant-based drinks"'
Autor:
Ida Schwartz Roland, Thao T. Le, Tony Chen, Miguel Aguilera-Toro, Søren Drud-Heydary Nielsen, Lotte Bach Larsen, Nina Aagaard Poulsen
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 367 (2024)
The market for plant-based drinks (PBDs) is experiencing a surge in consumer demand, especially in Western societies. PBDs are a highly processed food product, and little is known about this relatively new food product category when compared to bovin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b3f6a121e3a4f268896d730267938e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ida Schwartz Roland, Miguel Aguilera-Toro, Søren Drud-Heydary Nielsen, Nina Aagaard Poulsen, Lotte Bach Larsen
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3282 (2023)
The consumption of plant-based drinks is increasing, but they represent a product category normally with lower protein content as compared with bovine milk. Furthermore, the products are highly processed and, therefore, the proteins in this product c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c87a82cc87843b58dabbc85a2b755a7
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 12, p 2303 (2023)
The aim of this research was to create a plant-based beverage based on seeds of sunflower (Helianthus annuus), pea (Pisum sativum) and runner bean (Phaseolus multiflorus). The selection of the ingredients was based on the main objective to obtain the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02c053d9729a40a681e3588ad6f95a7a
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 7, p 1544 (2023)
Plant-based milk alternatives can be distinguished in two main categories, differing in production processes and regulation: plant-based formulas and plant-based drinks. They are now a widely accepted class of products on the international market. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c7f6f9130824273a5a69306a114d89b
Autor:
Blerina Shkembi, Thom Huppertz
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 453 (2023)
The consumption of food items containing digestible carbohydrates in food products leads to postprandial increases in blood glucose levels and glycemic responses. The extent to which these occur depends on many factors, including concentration and ty
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d58323b6c10d494baaa8312101de8f46
Autor:
Lena Ruzik, Małgorzata Jakubowska
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1441 (2022)
Recently, food products based only on plants have become increasingly popular and are often found on store shelves. It is a specific market response to the growing demand for, and interest in, plant foods. Cow’s milk has also gained its counterpart
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/498702c15165473f8fb503f5134a2fb7