Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Plant rennet"'
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 61, Iss 3, Pp 402-409 (2023)
Research background. A few studies have investigated Cynara scolymus enzymes as a substitute for calf rennet in cheese making. They used aqueous extracts prepared by maceration of plant material and stored by freezing. However, it was indicated that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee28cec65c61471db2280d5944435645
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandra Vairo-Cavalli, Cecilia Verónica Cimino, Mariela Anahí Bruno, M Laura Colombo, Agustina Fernández, Constanza Silvina Liggieri, A.A. Hugo
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
BACKGROUND: The most common milk-clotting enzymes in the cheese industry are recombinant chymosins. Food naturalness is a factor underpinning consumers' food choice. For consumers who avoid food with ingredients from genetically modified organisms (G
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samia Ahmed, Wafaa Mohamed
Publikováno v:
Brazilian Journal of Chemical Engineering, Vol 29, Iss 1, Pp 69-76 (2012)
Brazilian Journal of Chemical Engineering v.29 n.1 2012
Brazilian Journal of Chemical Engineering
Associação Brasileira de Engenharia Química (ABEQ)
instacron:ABEQ
Brazilian Journal of Chemical Engineering, Volume: 29, Issue: 1, Pages: 69-76, Published: MAR 2012
Brazilian Journal of Chemical Engineering v.29 n.1 2012
Brazilian Journal of Chemical Engineering
Associação Brasileira de Engenharia Química (ABEQ)
instacron:ABEQ
Brazilian Journal of Chemical Engineering, Volume: 29, Issue: 1, Pages: 69-76, Published: MAR 2012
The properties of a milk clotting enzyme (MCE) produced by bacteria (Bacillus licheniformis 5A5) were investigated and compared to those of rennet extracted from a plant (Aloe variegata). Production of MCE by B. licheniformis 5A5 was better in static
Autor:
Patrícia J. M. Reis, F. Xavier Malcata
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 101(1-3):122-133
Most Portuguese cheeses possessing a Protected Designation of Origin (PDO) status are still manufactured following traditional methods – the majority of which use raw milk from small ruminants (mainly sheep), coagulated with a rennet from plant ori