Zobrazeno 1 - 10
of 18 597
pro vyhledávání: '"Pizza dough"'
Autor:
Gallardo, Miguel A.1 (AUTHOR) miguelangel.gallardo@alu.uclm.es, Vieira Júnior, Wagner G.2 (AUTHOR) vieira.jr@unesp.br, Martínez-Navarro, María Esther1 (AUTHOR) mesther.martinez@uclm.es, Álvarez-Ortí, Manuel1 (AUTHOR) manuel.alvarez@uclm.es, Zied, Diego C.2 (AUTHOR) diego.zied@unesp.br, Pardo, José E.1 (AUTHOR) jose.pgonzalez@uclm.es
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 21, p5140. 14p.
Autor:
Singh, Arshdeep1 (AUTHOR), Conor, Hunt1 (AUTHOR), Ramesh, Drushya1 (AUTHOR), Channaiah, Lakshmikantha H.1 (AUTHOR) lchannaiah@missouri.edu
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Jun2024, Vol. 44 Issue 3, p1-11. 11p.
Autor:
Fryc, Michelle
Publikováno v:
Mother Earth News. Aug/Sep2024, Issue 325, p40-43. 4p.
Autor:
Roberts, Kale
Publikováno v:
Mother Earth News. Oct/Nov2024, Issue 326, p41-44. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miguel A. Gallardo, Wagner G. Vieira Júnior, María Esther Martínez-Navarro, Manuel Álvarez-Ortí, Diego C. Zied, José E. Pardo
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 21, p 5140 (2024)
In this study, the formulation of doughs was investigated using varying percentages of Agaricus bisporus flour, with the aim of utilizing mushroom stem fragments, typically considered production waste. The stem residues were collected from a mushroom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6aa84f796354998bea4dbcd8592a9b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muchiutti, Gabriela Silvina, Barrios, Ludmila Genraldine, Cámera, Nancy Genoveva, Pancrazio, Gastón Ignacio, Larrosa, Virginia Judit
Publikováno v:
Ciencia, Docencia y Technologia; sep-dic2023, Vol. 34 Issue 69, p1-19, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.