Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pixner Konrad"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 5, p 02010 (2015)
The grape variety Vernatsch is prone to the formation of severe reductive notes during alcoholic fermentation (AF), spoiling the fruity aroma characteristic for this variety. We investigated the impact of eight different vinification treatments on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e2ab7c5d49f41279f7bdfa8823a9cc0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pixner, Konrad
Publikováno v:
CIÊNCIAVITAE
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado Vinifera EuroMaster - Instituto Superior de Agronomia Three different pruning methods were used as a model system to challenge fundamental principles in viticulture. Different viticultural and physiological parameters of field grown Chardonn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a19173a36393e7c41f7ed78a4bcc43eb
https://hdl.handle.net/10400.5/8595
https://hdl.handle.net/10400.5/8595
Autor:
Eisenstecken, Daniela, Bodner, Arnold, Matteazzi, Aldo, Pixner, Konrad, Putti, Andreas, Robatscher, Peter, Sanoll, Christof, Zanella, Angelo, Oberhuber, Michael
Publikováno v:
NIR News; September 2014, Vol. 25 Issue: 6 p11-18, 8p