Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Piva, Gianfranco"'
Publikováno v:
In Food Control February 2016 60:478-483
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2011 24(1):55-61
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2007 20(6):472-479
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 108:223-229
Lysine and methionine were protected in different ways. Lysine was either coated with long chain fatty acids, triglycerides and calcium soaps fatty acids (Lys-A); long chain fatty acids and triglycerides (Lys-B); with C16 and C18 calcium soaps (Lys-C
Autor:
Filippo Rossi, Iaconelli, Amerigo, Fiorentini, Lucia, Zito, F., Donati, Maria Benedetta, Cristofaro, M., Piva, Gianfranco, Geltrude Mingrone
Publikováno v:
Università Cattolica del Sacro Cuore-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4e886241dc7f8bf22e0406a77f3322f6
http://hdl.handle.net/10807/62427
http://hdl.handle.net/10807/62427
Autor:
Filippo Rossi, Bertuzzi, Terenzio, Vitali, Angelo, Rubini, Antonio, Masoero, Francesco, Morlacchini, Mauro, Piva, Gianfranco
Publikováno v:
Università Cattolica del Sacro Cuore-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c70ea65d0d90c6e96fc26eb7e61dfe6
http://hdl.handle.net/10807/12246
http://hdl.handle.net/10807/12246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.