Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Pittui, S."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
4
of
4
pro vyhledávání:
'"Pittui, S."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Episodio di Malattia dell'Oregon in quaglie macellate: rilievi post mortem e giudizio ispettivo
Autor:
Pittui, S.
,
Corrielle, T.
,
Balzan, Stefania
,
Barco, L.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3657::f8c1377ffb76cf79e202bb2650cd80ee
http://hdl.handle.net/11577/1331964
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
VERIFICA E QUANTIFICAZIONE DELLA PERDITA DI PESO DI SUINI ALLA MACELLAZIONE, SEZIONAMENTO E REFRIGERAZIONE
Autor:
Catellani, Paolo
,
Martini, G.
,
Pittui, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3657::988b89649c34427862495ee7acd45654
http://hdl.handle.net/11577/1341584
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
TECNOLOGIA PRODUTTIVA E CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE DEGLI SFILACCI DI CAVALLO
Autor:
Catellani, Paolo
,
Giaccone, Valerio
,
Turi, R. M.
,
Malocco, C.
,
Pittui, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3657::430c9a3025fa201908ab75c16b2dd02a
http://hdl.handle.net/11577/2516459
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Gli sfilacci di cavallo. Un prodotto a base di carne tipico del Veneto
Autor:
Giaccone, Valerio
,
Catellani, Paolo
,
Turi, R. M.
,
Pittui, S.
,
Favaro, G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3657::bd021ceae00290d7f9ff514b4a4ca9a1
http://hdl.handle.net/11577/128203
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Zdroj
4
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......