Zobrazeno 1 - 10
of 503
pro vyhledávání: '"Pittia, P."'
Publikováno v:
npj Microgravity, Vol 9, Iss 1, Pp 1-7 (2023)
Abstract In recent decades of spaceflight, inadequate caloric intake has posed significant nutritional challenges, contributing to muscle degradation, weakened immune and cardiovascular systems during and after space missions. This challenge becomes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd375f4ade7e40db8bf582828af2dae5
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 21, p 5144 (2024)
The saffron composition is being widely studied for authenticity and traceability, but very few works have been carried out to investigate the relationship between the chemical and physico-chemical properties of saffron solutes and their technologica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/594f07b7afb64166b3df2ff5e902ca9f
Autor:
Simona Tatasciore, Veronica Santarelli, Lilia Neri, Carla Daniela Di Mattia, Alessandro Di Michele, Dino Mastrocola, Paola Pittia
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100769- (2024)
This study explores the effect of spray-drying (SD) inlet temperatures (Tinlet 120 and 150 °C) and wall material on the chemical and physico-chemical properties of microencapsulated hop extracts (MHE). Hop extract was formulated with maltodextrin (M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f9a6fbee633483582f5287c3f48a958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 1, p 85 (2023)
This study investigated the in vitro simulated gastrointestinal digestion (GID) effects on wild and micropropagated Apennines Genepì infusions. Wild and micropropagated infusions were compared for their antioxidant activity, phenolic contents, and p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf3523bd843d48fa84cfe7a0a5a6bd01
Autor:
Giulia D'Alessio, Federica Flamminii, Marco Faieta, Roberta Prete, Alessandro Di Michele, Paola Pittia, Carla Daniela Di Mattia
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100499- (2023)
Pea proteins are being increasingly used for the formulation of plant-based products, but their globular structure and the presence of aggregates can affect their technological properties. In this study, the effect of high pressure homogenization (HP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5d20f5d70e3490e8f58aa8658824eff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.