Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Pitter, J.G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Fish and other seafood are important sources of nutrients, but they are also sources of chemical contaminants that may cause adverse health effects. This article aimed to identify existing risk–benefit assessments (RBA) of fish, shellfish, and othe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::ee1bc914af947049af9d5ced09d3443b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009195
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009195
Publikováno v:
In Cell Calcium February 2002 31(2):97-104
Autor:
Vokó, Z., Bitter, I., Merisch, B., Réthelyi, J., Molnar, A., Pitter, J.G., Gotze, A., Ruzsa, V., Koczian, K., Fonticoli, L., Lelli, F., Nemeth, B.
Publikováno v:
In Value in Health November 2019 22 Supplement 3:S814-S815
Publikováno v:
In Value in Health November 2019 22 Supplement 3:S460-S460
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.