Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Pitlik, N."'
Publikováno v:
Publons
For the last twenty years we have witnessed a significant increase of an assortment of bakery products at Croatian market. Some of these products have been ascribed high biological value and beneficial influence on human health. The existing regulati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b63d8ff6ba6f1d5a2b918b2fb3d5ac6
https://www.bib.irb.hr/151378
https://www.bib.irb.hr/151378
Autor:
Ugarcic-Hardi, Z., Dumancic, G., Pitlik, N., Komlenic, D. Koceva, Marko Jukic, Kules, A., Sabo, M.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Publons
Publons
High blood pressure is one of the major causal factors in cardiovascular diseases, which can be successfully decreased by reduction of sodium chloride (salt) intake in diet. The average daily salt intake of Croatian population is high (13-16 g/day) a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c00563267d0a93d84dc7c50e2e237cfa
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84991240007&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84991240007&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.