Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Pistachio green hull extract"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100471- (2023)
In the present study, the influence of applying enzymes on the efficiency of the membraneused for the concentration of pistachio green hull extract was evaluated. Furthermore, theeffect of the obtained concentrated extract on the oxidative stability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88513204dc704be19a539f9d658c01ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.