Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Pirova L.V"'
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 2, Pp 36-43 (2020)
A comparative assessment of the fattening qualities of rabbits of different breeds on a farm with an intensive technology of rabbit meat production was carried. The material for the study was a herd of rabbits of meat and skin breeds: Gray Giant Flan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42067e8af03d4e859a3cf1be7ea2cbc7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.