Zobrazeno 1 - 10
of 303
pro vyhledávání: '"Pirouzian A"'
Autor:
Pirouzian A, Craven ER
Publikováno v:
Clinical Ophthalmology, Vol 2014, Iss default, Pp 379-387 (2014)
Amir Pirouzian,1,2 E Randy Craven1,21Department of Ophthalmology, King Khaled Eye Specialist Hospital, Riyadh, Saudi Arabia; 2Wilmer Eye Institute, Johns Hopkins University, Baltimore, MD, USAPurpose: To review comprehensively the available peer-revi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/592f1657244b489281aac21f3d75122f
Autor:
Pirouzian A
Publikováno v:
Clinical Ophthalmology, Vol 2013, Iss default, Pp 607-614 (2013)
Amir Pirouzian1,21Tayani Institute, Division of Ophthalmology and Cornea, Mission Viejo in affiliation with Children’s Hospital of Orange County at Mission Hospital, CA, USA; 2Rady’s Children’s Hospital of San Diego, San Diego, CA, USAAbstract:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdccd9c6b5924b53a6ef366005d53072
Autor:
Roufegarinejad, Leila, Dehghani, Shabnam, Bakhshi, Simin, Toker, Omer Said, Pirouzian, Haniyeh Rasouli, Khiabani, Arezou Habibzadeh
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2024 437 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aziz Homayouni Rad, Nevzat Konar, Haniyeh Rasouli Pirouzian, Seyed Bagher Mirtajeddini, Omer Said Toker, Raheleh Rasouli Pirouzian
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 58:1-8
Autor:
Toker, Omer Said, Konar, Nevzat, Palabiyik, Ibrahim, Rasouli Pirouzian, Haniyeh, Oba, Sirin, Polat, Derya Genc, Poyrazoglu, Ender Sinan, Sagdic, Osman
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2018 254:224-231
Autor:
Konar, Nevzat, Palabiyik, Ibrahim, Toker, Omer Said, Polat, Derya Genc, Kelleci, Ebru, Pirouzian, Haniyeh Rasouli, Akcicek, Alican, Sagdic, Osman
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2018 43:206-213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aziz Homayouni Rad, Aslan Azizi, Roghayeh Darghahi, Omid Bakhtiari, Mina Javadi, Maryam Jafarzadeh Moghaddam, Hamideh Homayouni Rad, Seyed Bagher Mirtajeddini, Noushin Mobaraki Asl, Maryam Tayebali, Haniyeh Rasouli Pirouzian
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 5, Iss 2, Pp 59-68 (2018)
Background and Objective: Prebiotics are food ingredients that induce the growth or activity of beneficial bacteria (Bifidobacteria and Lactobacilli). Galactooligosaccharide and tagatose are two main prebiotic compounds which are used in the food ind
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0cc7b28eb994e1e8be4485c71b66e56
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 35, Iss 5, Pp 440-448 (2017)
The effects of sugar substitutes on rheological characteristics of compound milk chocolate using a simplex-lattice mixture design were evaluated. For this purpose, two bulking agents (maltitol and xylitol) at different levels (0-100%) were used and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/356200e5ed9c490ba6da4577d7c85902