Zobrazeno 1 - 10
of 932
pro vyhledávání: '"Pirouzian A"'
Autor:
Roufegarinejad, Leila, Dehghani, Shabnam, Bakhshi, Simin, Toker, Omer Said, Pirouzian, Haniyeh Rasouli, Khiabani, Arezou Habibzadeh
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2024 437 Part 1
Autor:
Javad Salimi, Mohamad Behzadi, Alireza Ramandi, Mehdi Jafarinia, Hamid Zand, Mohammad Pirouzian
Publikováno v:
Journal of Medical Case Reports, Vol 15, Iss 1, Pp 1-5 (2021)
Abstract Introduction Dieulafoy’s lesion, first found by Paul Georges Dieulafoy, is an infrequent but important cause of recurrent upper gastrointestinal bleeding. The bleeding is usually severe, but patients rarely present with chronic, occult gas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10c80bcf6e154287bb5986b54e96302e
Autor:
Homayouni Rad, Aziz, Konar, Nevzat, Rasouli Pirouzian, Haniyeh, Mirtajeddini, Seyed Bagher, Toker, Omer Said, Rasouli Pirouzian, Raheleh
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 58 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aziz Homayouni Rad, Nevzat Konar, Haniyeh Rasouli Pirouzian, Seyed Bagher Mirtajeddini, Omer Said Toker, Raheleh Rasouli Pirouzian
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 58:1-8
Autor:
Toker, Omer Said, Konar, Nevzat, Palabiyik, Ibrahim, Rasouli Pirouzian, Haniyeh, Oba, Sirin, Polat, Derya Genc, Poyrazoglu, Ender Sinan, Sagdic, Osman
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2018 254:224-231
Autor:
Konar, Nevzat, Palabiyik, Ibrahim, Toker, Omer Said, Polat, Derya Genc, Kelleci, Ebru, Pirouzian, Haniyeh Rasouli, Akcicek, Alican, Sagdic, Osman
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2018 43:206-213
Autor:
Rasouli Pirouzian, Haniyeh1 (AUTHOR) rasoulipirouzian@tbzmed.ac.ir, Alakas, Elif2 (AUTHOR), Cayir, Merve3 (AUTHOR), Yakisik, Elif3 (AUTHOR), Toker, Omer Said3 (AUTHOR), Kaya, Şevin4 (AUTHOR), Tanyeri, Ozan5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Feb2021, Vol. 74 Issue 1, p246-257. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nevzat Konar, Ibrahim Palabiyik, Omer Said Toker, Derya Genc Polat, Ebru Kelleci, Haniyeh Rasouli Pirouzian, Alican Akcicek, Osman Sagdic
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 43, Iss , Pp 206-213 (2018)
This study was conducted to investigate the effect of inulin DP on viability levels (0–90 days) of the different probiotics (Lactobacillus paracasei and L. acidophilus) and the main chocolate quality parameters (texture, water activity, thermal pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e36df3467b14c2a82b3238d6bce2e66