Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Pirmohammadi, R."'
Autor:
Amini, A.1, Pirmohammadi, R.1, Khalilvandi-Behroozyar, H.2 h.khalilvandi@urmia.ac.ir, Mazaheri-Khameneh, R.1
Publikováno v:
Animal Production Science. May2022, Vol. 62 Issue 9, p860-869. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ala, M. Sahebi1 (AUTHOR), Pirmohammadi, R.1 (AUTHOR), Khalilvandi-Behroozyar, H.1 (AUTHOR) h.khalilvandi@urmia.ac.ir, Anassori, E.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animal Production Science. 2020, Vol. 60 Issue 9, p1189-1200. 12p.
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 20, Iss 3, Pp 399-404 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89b523057682486a93d54969ba16bf54
Publikováno v:
Iranian Journal of Applied Animal Science. 2019, Vol. 9 Issue 4, p677-685. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Small Ruminant Research 2006 66(1):150-155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anassori E, Dalir-Naghadeh B, Pirmohammadi R, Taghizadeh A, Asri-Rezaei S, Farahmand-Azar S, Maghsoud Besharati, Tahmoozi M
Publikováno v:
Veterinary Research Forum, Vol 3, Iss 1, Pp 5-11 (2012)
Europe PubMed Central
Veterinary Research Forum
Europe PubMed Central
Veterinary Research Forum
The effect of inclusion of garlic essential oil (EO) at 33, 66 and 100 µg mL(-1), raw garlic (GAR) at 5, 10 and 15 mg mL(-1) and monensin (MON) at 7.5 µg mL(-1) of incubation medium on organic matter digestibility (OMD) was studied with in vitro ga