Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pirc, Matjaž"'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference April 2023 107
Publikováno v:
In Food Quality and Preference March 2022 96
Publikováno v:
In Food Quality and Preference December 2019 78
Study on olfactory fat perception: In two experiments, we investigated the human ability of olfactory food fat content discrimination in dairy milk and assessed whether this ability is affected by habitual dairy intake. Participants undertook a serie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e1afffe35a21a5dcfdf4aca5e201a36d
Autor:
Pirc, Matjaž
Publikováno v:
Izola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3506::833b4d1123fc667d433d4725ccda5f76
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/512410937?lang=sl
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/512410937?lang=sl
A novel effort-based task (Grab-to-Eat Task (GET)) utilising handgrip force as a measure of motivation has been developed with the aim of capturing eating desire dynamics throughout meal consumption. Published here: https://doi.org/10.1016/j.foodqual
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::958eeb6d0abf3cab8c8307d502fa0f32
https://doi.org/10.17605/osf.io/3rj4h
https://doi.org/10.17605/osf.io/3rj4h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Konečnik, Janez
Publikováno v:
Gozdarski Vestnik; 2019, Vol. 77 Issue 3, p149-155, 7p