Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Piravi‐Vanak, Zahra"'
Autor:
Mortazavi Pardis, Azadmard-Damirchi Sodeif, Piravi-Vanak Zahra, Ahmadi Omid, Anarjan Navideh, Martinez Fleming, Jafarizadeh-Malmiri Hoda
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 12, Iss 1, Pp 525-35 (2023)
The effect of microwave pretreatment and moisture levels of Camelina sativa seeds on the quality of extracted oil by cold press was investigated. The seed moistures were adjusted to 2.5%, 5.0%, 7.5%, and 10.0% and pretreated with microwaves for 0, 1,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/250074fe14454a9d9c5018e157827052
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2024 129
Autor:
Piravi-vanak, Zahra, Azadmard-Damirchi, Sodeif, Kahrizi, Danial, Mooraki, Nargess, Ercisli, Sezai, Savage, Geoffrey P., Rostami Ahmadvandi, Hossein, Martinez, Fleming
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 January 2022 345
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amirhassani, Shahrzad, Askari, Sima, Piravi Vanak, Zahra, Honarvar, Masoud, Rashidi Nodeh, Hamid
Publikováno v:
Separation Science & Technology; 2025, Vol. 60 Issue 1, p31-48, 18p
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 25 (2022)
Co-extraction of pomegranate seed oil (PSO) with green tea leaves (GTL) (0 [control sample], 2.5, 5, 7.5, and 10% w/w) was conducted by cold-press to evaluate the extracted oil quality during storage. The extraction yield was similar to the control s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d3d5c3ea78943269e0c643d24faf0ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2023, Vol. 60 Issue 4, p1255-1264, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.