Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Pintor-Jardines A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patricia Severiano‐Pérez, Aurora Pintor‐Jardines, Mariel Calderón‐Oliver, Hector Escalona‐Buendía
Publikováno v:
Fat Mimetics for Food Applications. :245-264
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Dec2021, Vol. 101 Issue 15, p6586-6594, 9p
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES. 101(15)
BACKGROUND Under certain climate conditions, citrus fruit may reach optimum internal maturity while the rind is still green. It is therefore customary to enhance skin colour changes by submitting early citrus varieties to ethylene degreening treatmen
Autor:
Leandro R. González-González, José Luis Arjona-Román, Héctor B. Escalona-Buendía, Patricia Severiano-Pérez, Aurora Pintor-Jardines, Alfonso Totosaus-Sánchez
Publikováno v:
LWT. 93:679-685
The thermal properties of low fat, and low fat and sugar ice cream formulations, in which agave fructans were used as a sugar and fat, were evaluated by Modulated Differential Scanning Calorimetry. Approximately 3.0 g/100 mL of agave fructans promote
Autor:
María Aurora Pintor Jardines
Publikováno v:
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Repositorio Institucional de la UAM Iztapalapa
UAM
Repositorio Institucional de la UAM Iztapalapa
Throughout four chapters of the thesis, we evaluated form different perspectives, the effect of reducing fat and/or sugar on the formulation of the ice creams, especially because these compounds are fundamental to maintain a desirable microstructure,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::10583ff80ed41d00da60080675390cea
Autor:
José Luis Arjona-Román, A. Totosaus-Sánchez, Patricia Severiano-Pérez, A. Pintor Jardines, Susana Fiszman, Héctor B. Escalona-Buendía
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 108:106032
The principal aim of the present study was to investigate the feasibility of replacing fat and sugar with agave fructans to produce both low-fat, and low-fat and sugar ice cream. For this purpose, agave fructans (0–3.0%) were added to several ice c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista CienciaUAT; ene-jun2013, Vol. 25 Issue 1, p56-61, 6p