Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Pinto LAM"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.24 n.3 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 3, Article number: eRBCA-2021-1528, Published: 01 AUG 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 3, Article number: eRBCA-2021-1528, Published: 01 AUG 2022
The study aimed to evaluate the effect of supplementation of an additive based on plant and spice extracts in broiler chicken diets on the productive performance, carcass yield, and meat quality. 704 male broiler chicks were distributed in a complete
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::328c79ce6ac5fb728e087a2c0b13562a
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000300310
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000300310
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tellini C; Animal Science Post-Graduate Program, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-00., Pinto LAM; Animal Science Post-Graduate Program, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-00. Electronic address: lauraampinto@gmail.com., Evangelista FS; Poultry Experimentation Laboratory, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-000., Pallaoro IP; Poultry Experimentation Laboratory, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-000., Onishi BT; Poultry Experimentation Laboratory, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-000., Lara BR; Poultry Experimentation Laboratory, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-000., da Silva JB; Poultry Experimentation Laboratory, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-000., Fernandes JIM; Animal Science Post-Graduate Program, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-00; Poultry Experimentation Laboratory, Department of Animal Science, Federal University of Paraná-Sector Palotina, Palotina, Paraná, Brazil, 85950-000.
Publikováno v:
Poultry science [Poult Sci] 2024 Aug 24; Vol. 103 (12), pp. 104234. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 24.
Autor:
Junior RCDS; Department of Chemistry, State University of Maringá, Maringá, Paraná 87020-900, Brazil. Electronic address: rcsjunior@uem.br., Campanholi KDSS; Department of Chemistry, State University of Maringá, Maringá, Paraná 87020-900, Brazil., Maciel BC; Department of Animal Science, State University of Maringá, Maringá, Paraná 87020-900, Brazil., Pinto LAM; Post-graduate in Animal Science, Federal University of Paraná, Palotina, Paraná 85950-000, Brazil., de Morais FAP; Department of Chemistry, State University of Maringá, Maringá, Paraná 87020-900, Brazil., Rando FDS; Post-graduate in Agronomy, State University of Mato Grosso do Sul, Cassilândia, 79804-970, Mato Grosso do Sul, Brazil., Pereira PCS; Department of Chemistry, State University of Maringá, Maringá, Paraná 87020-900, Brazil., Pozza MSDS; Department of Animal Science, State University of Maringá, Maringá, Paraná 87020-900, Brazil., Nakamura CV; Department of Basic Health Sciences, Brazil State University of Maringá, Maringá, 87020-900, Paraná, Brazil., Caetano W; Department of Chemistry, State University of Maringá, Maringá, Paraná 87020-900, Brazil.
Publikováno v:
Photodiagnosis and photodynamic therapy [Photodiagnosis Photodyn Ther] 2023 Jun; Vol. 42, pp. 103337. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 20.
Autor:
Monteschio JO; Department of Animal Science, Federal University of Roraima, BR 174 - KM 12, Boa Vista, Roraima, Brazil. Electronic address: jessica.monteschio@ufrr.br., Vargas-Junior FM; Federal University of Grande Dourados, Faculty of Agrarian Sciences, Dourados, Mato Grosso do Sul, Brazil., Almeida FLA; Department of Animal Science, State University of Maringá, Maringá, Paraná, Brazil., Pinto LAM; Department of Animal Science, State University of Maringá, Maringá, Paraná, Brazil., Kaneko IN; Department of Animal Science, State University of Maringá, Maringá, Paraná, Brazil., Almeida AA; Department of Animal Science, State University of Maringá, Maringá, Paraná, Brazil., Freitas LW; Federal Rural University of Rio de Janeiro, Department of Animal Nutrition, Seropédica, Rio de Janeiro, Brazil., Alves SPA; Center of Research for Interdisciplinary in Animal Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Lisbon, Lisbon, Portugal., Bessa RJB; Center of Research for Interdisciplinary in Animal Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Lisbon, Lisbon, Portugal., Prado IN; Department of Animal Science, State University of Maringá, Maringá, Paraná, Brazil.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2019 Sep; Vol. 155, pp. 27-35. Date of Electronic Publication: 2019 Apr 25.