Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Pinto, L G"'
Autor:
QUINTERO, F. O. C., PINTO, L. G., BARSALOBRES-CAVALLARI, C. F., ARCURI, M. de L. C., PINO, L. E., PERES, L. E. P., MALUF, M. P., MAIA, I. G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
In this report, an expressed sequence tag-based approach was used to identify a seed-specific candidate gene for promoter isolation in Coffea arabica. The tissue-specific expression of the cognate gene (CaSMP), which encodes a yet uncharacterized cof
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::25d95fa26563f54272fcdad7da052022
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1113247
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1113247
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, J. T., Picciochi, R., Santos, T. C., Martins, L., Pinto, L. G., Malafaya, P. B., Sousa, R. A., Marques, A. P., Castro, A. G., Mano, J. F., Neves, N. M., Reis, R. L.
Gellan gum is an extracellular microbial polysaccharide from Sphingomonas paucimobilis that forms a firm and transparent gel in the presence of metallic ions. This hydrogel presents some in- teresting features that allow its use as a cell encapsulati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::041a8e87695a9deba90134475363d511
https://hdl.handle.net/1822/59192
https://hdl.handle.net/1822/59192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.