Zobrazeno 1 - 10
of 203
pro vyhledávání: '"Pinolenic acid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 23, Iss , Pp 464-473 (2016)
Pine nuts contain pinolenic acid (PNLA), which represents 14–19% of fatty acids present. Here we review research on pine nut oil (PNO) and PNLA from studies performed in vitro, in animal models and in humans. PNLA has anti-inflammatory action and m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ba9da89038f48449f451ea6813fa79c
Autor:
Liu Sainan, Chang Ya’Nan, Sheng Zhili, Yang Yuchun, Zhao Yang, Dai Weichang, Liu Junmei, Sui Kiat Chang, Li Xue
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 10, Pp 5689-5697 (2021)
To investigate the effect and mechanism of pinolenic acid (PNA) on H2O2‐induced oxidative stress injury in HepG2 cells. Methods: PNA was used to regulate oxidative stress injury of HepG2 cells induced by H2O2. Quantification of cell survival rate,
Autor:
Kurt Højlund, Jeppe H. Ekberg, Trond Ulven, Annette Bauer-Brandl, Mads H. Kaspersen, Karina V. Sørensen
Publikováno v:
Sørensen, K V, Kaspersen, M H, Ekberg, J H, Bauer-Brandl, A, Ulven, T & Højlund, K 2021, ' Effects of delayed-release olive oil and hydrolyzed pine nut oil on glucose tolerance, incretin secretion and appetite in humans ', Nutrients, vol. 13, no. 10, 3407 . https://doi.org/10.3390/nu13103407
Nutrients
Volume 13
Issue 10
Nutrients, Vol 13, Iss 3407, p 3407 (2021)
Nutrients
Volume 13
Issue 10
Nutrients, Vol 13, Iss 3407, p 3407 (2021)
Background: To investigate the potential synergistic effects of olive oil releasing 2-oleoylglycerol and hydrolyzed pine nut oil containing 20% pinolenic acid on GLP-1 secretion, glucose tolerance, insulin secretion and appetite in healthy individual
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ae7c7d85f69599750460f6f7c6fa6d0c
https://findresearcher.sdu.dk:8443/ws/files/192575723/nutrients_13_03407_v3_1_.pdf
https://findresearcher.sdu.dk:8443/ws/files/192575723/nutrients_13_03407_v3_1_.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Zhao, Sainan, Liu, Zhili, Sheng, Xue, Li, Yanan, Chang, Weichang, Dai, Sui Kiat, Chang, Junmei, Liu, Yuchun, Yang
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
To investigate the effect and mechanism of pinolenic acid (PNA) on H2O2‐induced oxidative stress injury in HepG2 cells. Methods: PNA was used to regulate oxidative stress injury of HepG2 cells induced by H2O2. Quantification of cell survival rate,
Autor:
Po Jung Tsai, Lu Te Chuang, Hsiang Chang, Yun Shan Ho, Szu Jung Chen, Hung Jing Shen, Ruei Yu Chen, Wen Cheng Huang
Publikováno v:
Inflammation. 43:518-531
Pinolenic acid (PNA) is a rare n-6 polyunsaturated fatty acid (n-6 PUFA) originally identified in pine seeds. Previous studies demonstrated that PNA and its elongation metabolite, Δ7-eicosatrienoic acid (Δ7-ETrA), exerted an anti-inflammatory effec
Publikováno v:
Rheumatology (Oxford, England). 61(3)
Objectives In pre-clinical studies, pinolenic acid (PNLA), an omega-6-polyunsaturated fatty acid from pine nuts, has shown anti-inflammatory effects. We aimed to investigate the effect of PNLA in human cell lines and peripheral blood mononuclear cell