Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Pink oyster mushroom"'
Publikováno v:
BioResources, Vol 19, Iss 1, Pp 1696-1706 (2024)
The pink oyster mushroom, scientifically known as Pleurotus djamor, is characterized by its appealing color, positive sensory qualities, substantial nutritional content, and its possession of antioxidant, antimicrobial, and medicinal properties. Mush
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1803d6cc9a3540aa9c07aa133d0b9406
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100572- (2023)
The increasing demand for seafood is responsible for many environmental impacts, especially caused by aquaculture. Shrimp accounts for a substantial part of seafood production and therefore also for negative effects associated with it. This work aime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aceef716744a48fdaaf7f65a71ecd1c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jan Stastny, Petr Marsik, Jan Tauchen, Matej Bozik, Anna Mascellani, Jaroslav Havlik, Premysl Landa, Ivan Jablonsky, Jakub Treml, Petra Herczogova, Roman Bleha, Andriy Synytsya, Pavel Kloucek
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 8, p 1569 (2022)
Within the group of higher fungi, edible medicinal mushrooms have a long history of being used as food and in folk medicine. These species contain biologically active substances with many potential beneficial effects on human health. The Pleurotus ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5acc8ef4ef864557b86f5386149f697e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agnieszka Jasinska, Raghavendra Prasad, Jolanta Lisiecka, Michal Roszak, Ketil Stoknes, Miroslaw Mleczek, Przemyslaw Niedzielski
Publikováno v:
Horticulturae; Volume 8; Issue 10; Pages: 934
Horticulturae
Horticulturae
The present investigation aimed to study the utilisation of combined dairy manure-food waste digestate as a substrate (experimental mushroom substrate—EMS) forPleurotus djamor(strain 2708, Mycelia) cultivation. Considering the lack of scientific in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.