Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Pinho SC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brito-Oliveira TC; Laboratory of Encapsulation and Functional Foods (LEnAlis), Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo (USP), Pirassununga 13635-900, Brazil., Cavini ACM; Laboratory of Encapsulation and Functional Foods (LEnAlis), Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo (USP), Pirassununga 13635-900, Brazil., Ferreira LS; Laboratory of Encapsulation and Functional Foods (LEnAlis), Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo (USP), Pirassununga 13635-900, Brazil., Moraes ICF; Laboratory of Encapsulation and Functional Foods (LEnAlis), Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo (USP), Pirassununga 13635-900, Brazil., Pinho SC; Laboratory of Encapsulation and Functional Foods (LEnAlis), Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo (USP), Pirassununga 13635-900, Brazil.
Publikováno v:
Gels (Basel, Switzerland) [Gels] 2024 Jul 17; Vol. 10 (7). Date of Electronic Publication: 2024 Jul 17.
Autor:
Ramos GVC; Postgraduate Program in Materials Science and Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo (USP), Av. Duque de Caxias Norte, 225, Pirassununga 13635-900, SP, Brazil.; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo, Av. Duque de Caxias Norte, 225, Pirassununga 13635-900, SP, Brazil., Rabelo MEA; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo, Av. Duque de Caxias Norte, 225, Pirassununga 13635-900, SP, Brazil., Pinho SC; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo, Av. Duque de Caxias Norte, 225, Pirassununga 13635-900, SP, Brazil., Valencia GA; Department of Chemical and Food Engineering, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis 88040-900, SC, Brazil., Sobral PJDA; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo, Av. Duque de Caxias Norte, 225, Pirassununga 13635-900, SP, Brazil.; Food Research Center (FoRC), University of São Paulo, Rua do Lago, 250, Semi-Industrial Building, Block C, São Paulo 05508-080, SP, Brazil., Moraes ICF; Postgraduate Program in Materials Science and Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo (USP), Av. Duque de Caxias Norte, 225, Pirassununga 13635-900, SP, Brazil.; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of São Paulo, Av. Duque de Caxias Norte, 225, Pirassununga 13635-900, SP, Brazil.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Jan 20; Vol. 13 (2). Date of Electronic Publication: 2024 Jan 20.
Autor:
Hebishy E; Centre of Excellence in Agri-food Technologies, National Centre for Food Manufacturing, College of Health and Science, University of Lincoln, Holbeach, Spalding, UK., Du H; Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland.; School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland., Brito-Oliveira TC; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering, University of Sao Paulo (USP), Pirassununga, SP, Brazil., Pinho SC; Department of Food Engineering, School of Animal Science and Food Engineering, University of Sao Paulo (USP), Pirassununga, SP, Brazil., Miao S; Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland.; China-Ireland International Cooperation Centre for Food Material Sciences and Structure Design, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, China.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2023 Nov 07, pp. 1-18. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 07.