Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Pinho, Maria Gabriela Matias"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências da Saúde, Programa de Pós-Graduação em Nutrição, Florianópolis, 2015.
Made available in DSpace on 2016-01-05T03:03:24Z (GMT). No. of bitstreams: 1 3366
Made available in DSpace on 2016-01-05T03:03:24Z (GMT). No. of bitstreams: 1 3366
Externí odkaz:
https://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/157393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PINHO, Maria Gabriela Matias de, ADAMI, Fernando, BENEDET, Jucemar, VASCONCELOS, Francisco de Assis Guedes de
Publikováno v:
Revista de Nutrição, Volume: 30, Issue: 3, Pages: 377-389, Published: JUN 2017
Objective The association between screen time and dietary patterns and overweight/obesity among adolescents was analysed in this study. Methods In this cross-sectional study, 963 Brazilian adolescents, aged between 11 and 14 years were evaluated. Bod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2394d282461544b7602f955811731ae5
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732017000300377&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732017000300377&lng=en&tlng=en
Autor:
Corrêa, Elizabeth Nappi, de Abreu, Ângelo Horta, Elizandra Rossi, Camila, Garcia Gabriel, Cristine, das Neves, Janaina, de Pinho, Maria Gabriela Matias, de Vasconcelos, Francisco de Assis Guedes
Publikováno v:
Demetra: Food, Nutrition & Health / Alimentação, Nutrição & Saúde; 2017, Vol. 12 Issue 1, p219-232, 14p