Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Pinheiro, A. C. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Oct2015, Vol. 30 Issue 5, p349-359. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Michele N., Carvalho, Iago A., Sousa, Maísa M. M., Coelho, Laura M., Rezende, Daniel C., Pinheiro, Ana C. M.
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies; Feb2021, Vol. 36 Issue 1, p1-12, 12p
Autor:
BUZO, R. S.1 rsouzabuzo@gmail.com, SAMPAIO, J. M. S.1, PINHEIRO, S. C. M.1, SANTOS, N. S.1, SILVA, H. C.1, PINOTI, L. D. R.1
Publikováno v:
ARS Veterinaria. 2023, Vol. 39 Issue 2, p29-33. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza, V. R., Carneiro, J. D. S., Pinheiro, A. C. M., Pinto, S. M., Carvalho, L. P., Menezes, C. C.
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 65, n. 374 (2010); 49-58
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 49-58
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 65, n. 374 (2010); 49-58
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Adapt to healthy eating habits has become a priority for many consumers. Within this context, one of the current trends is the growth in consumption of diet and light products. The acceptance of the sweetener is linked to its similarity to sucrose, s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3b31d85397627634c84ea64009f16664
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/127
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/127