Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Pinhanelli, Vitor C."'
Autor:
Santos, Mariana B., Pinhanelli, Vitor C., Garcia, Mayara A.R., Silva, Gabriel, Baek, Seung J., França, Suzelei C., Fachin, Ana L., Marins, Mozart, Regasini, Luis O.
Publikováno v:
In European Journal of Medicinal Chemistry 29 September 2017 138:884-889
Autor:
Noronha, Natália Y, Souza Pinhel, Marcela A, Nicoletti, Carolina F, Quinhoneiro, Driele C, Pinhanelli, Vitor C, Oliveira, Bruno A P de, Cortes-Oliveira, Cristina, Delfino, Heitor B P, Wolf, Letícia S, Frantz, Fabiani G, Marchini, Julio S, Nonino, Carla B
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 36, Issue: 3, Pages: 583-588, Published: 10 FEB 2020
Introduction: obesity is associated with high levels of oxidative stress (OS) and inflammation. There is a lot of evidence that some polyphenols, such as green tea, have a positive impact on the OS state and consecutively, on inflammation. Objectives
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::55ff63734dd56f2d397cf55fb7650904
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000300013&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000300013&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noronha, Natália Y.1, Souza Pinhel, Marcela A.1, Nicoletti, Carolina F.1, Quinhoneiro, Driele C.1, Pinhanelli, Vitor C.1, de Oliveira, Bruno A. P.1, Cortes-Oliveira, Cristiana1, Delfino, Heitor B. P.1, Wolf, Letícia S.1, Frantz, Fabiani G.2, Marchini, Julio S.1, Nonino, Carla B.1 carla@fmrp.usp.br, Noronha, Natália Yumi3 (AUTHOR), Pinhel, Marcela Augusta De Souza3 (AUTHOR), Nicoletti, Carolina Ferreira3 (AUTHOR), Quinhoneiro, Driele Cristina Gomes3 (AUTHOR), Pinhanelli, Vitor Caressato4 (AUTHOR), Oliveira, Bruno Affonso Parenti3 (AUTHOR), Delfino, Heitor Bernardes Pereira3 (AUTHOR), Wolf, Leticia Santana3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. 2019, Vol. 36 Issue 3, p583-588. 6p.