Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Ping Tan, Chin"'
Autor:
Jiang, Qihong, Jiang, Chenkai, Lu, Hongling, Zhou, Tianyi, Hu, Wenjun, Ping Tan, Chin, Feng, Yongcai, Shen, Guoxin, Xiang, Xingwei, Chen, Lin
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods September 2023 108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kai, Ng Shy, Nee, Tee Ai, Ling, Elaine Lai Chia, Ping, Tan Chin, Kamariah, Long, Lin, Nyam Kar
Publikováno v:
In Asian Pacific Journal of Tropical Medicine January 2015 8(1):6-13
Autor:
Yussof, Nor Shariffa, Ping, Tan Chin, Boon, Tan Tai, Utra, Uthumporn, Ramli, Muhammad Ezzudin
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 61
Issue 1
Volume 61
Issue 1
Research background. Various approaches have been used to present functional lipids including lycopene in a palatable food form to consumers. However, being highly hydrophobic, lycopene is insoluble in aqueous systems and has a limited bioavailabilit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials Technology; December 2021, Vol. 36 Issue 14, p823-830, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.