Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pineapple stubble"'
Autor:
Raphael Ramos Silva, Rosane Cláudia Rodrigues, Marcônio Martins Rodrigues, Adibe Luiz Abdalla, Luciano da Silva Cabral, Daniel Louçana da Costa Araújo, Dilier Olivera-Viciedo, Eduarda Castro da Silva, Anderson de Moura Zanine, Daniele de Jesus Ferreira, Francisco Naysson de Sousa Santos, Kátia Aparecida de Pinho Costa, Antonio Marcos da Penha Santos, Pedro Lucas Oliveira Rocha, Alexandre Fernandes Perazzo
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 9, p 2140 (2024)
The increase in pineapple production has generated a large amount of waste, which, when incorporated into the soil, can lead to contamination and environmental degradation. In this context, this study highlights the innovative combination of pineappl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/547c308aed3b475e9e32365c7d7d723d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan Salvador Chin Pampillo, Ricardo Rojas, Marta Eugenia Pérez Villanueva, Josep M. Alcañiz, Carla E. Giacomelli, Xavier Domene, Isabel Cristina Chinchilla Soto, Ariel Alfaro Vargas
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery,
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Biochar, a carbon-rich pyrolytic product, has demonstrated positive results as a soil improver and carbon sequestration agent. Its production could be an appropriate and innovative practice for agricultural waste management in the context of environm
Publikováno v:
Yulök Revista de Innovación Académica; Vol. 3 Núm. 1 (2019): Yulök Revista de Innovación Académica (enero-junio); 13-27
Portal de Revistas UTN
Universidad Técnica Nacional
instacron:UTN
Portal de Revistas UTN
Universidad Técnica Nacional
instacron:UTN
The lignocellulosic biomass residues generated in the pineapple cultivation of the Northern Huetar Region were physicochemicallycharacterized in order to evaluate its potential as a culture medium for the mycelial growth of shiitake mushroom(Lentinul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c0320fb4f9d3cb44ccb09c320f4731a2
https://revistas.utn.ac.cr/index.php/yulok/article/view/191
https://revistas.utn.ac.cr/index.php/yulok/article/view/191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.